Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Nigeria

Onroerend goed te koop in Nigeria

Nigeria is een Afrikaans land met uitzicht op de Golf van Guinee. De hoofdstad is Abuja. Het grenst aan Benin in het westen, Tsjaad en Kameroen in het oosten, Niger in het noorden.

Als u geïnteresseerd bent om te verhuizen of te investeren in onroerend goed te koop in Nigeria, is dit een ideale tijd. Er zijn interessante ontwikkelingen in onroerend goed in Nigeria en dit is het vermelden waard. Dankzij dit artikel kan iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van onroerend goed te koop in Nigeria de huidige trends in de Nigeriaanse vastgoedsector begrijpen.

De vastgoedontwikkeling in Nigeria is te wijten aan verschillende positieve factoren: overheidsbeleid dat de sector ondersteunt, verbetering van de economie, toegang tot de bouw, zelfs door de minder bedeelden.

Uiteraard zal het enige tijd duren voordat het vertrouwen volledig is teruggekeerd naar de vastgoedmarkt in Nigeria, zoals in alle opkomende economieën.

Nigeria blijft echter een belangrijke investeringsbestemming voor iedereen die op zoek is naar Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara.

Hieronder geven we de beste locaties waar te zoeken naar onroerend goed te koop in Nigeria, rekening houdend met hun veiligheid, economische ontwikkeling en commercieel belang.

Ibadan is een zeer rustige en vredige stad en de nabijheid van Lagos is een voordeel voor degenen die van plan zijn te investeren in onroerend goed te koop in Nigeria.

Uyo is een interessante plaats in het deltagebied van de rivier de Niger. Dit is een stad die zich snel heeft ontwikkeld en het is de favoriete plek voor bezoekers en expats.

Owerri is in de staat Imo. Het is een zeer gewilde toeristische bestemming en met een groeiende economie waar u verschillende soorten huizen kunt vinden.

Lagos is de grootste stad in Nigeria en in het verleden was het de hoofdstad, dus het is de perfecte plek om te zoeken naar onroerend goed te koop in Nigeria.

Calabar is een kleinere stad, maar met een lage criminaliteit die de afgelopen jaren een economische hausse heeft doorgemaakt, waardoor veel buitenlanders hebben geïnvesteerd in onroerend goed te koop in deze streek van Nigeria. Ook niet te onderschatten zijn steden als Abuja, de hoofdstad, Benin, Akure, Enugu en Osobogo.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Alle documenten aanwezig inclusief C Of O, keuring, Akte van Overeenkomst.
*Te koop* * Locatie *: in Crown Estate, Sangotedo Lekki, Lagos. * Beschrijving *: Een 4 slaapkamer half vrijstaande woning met een kamer BQ. Prijs:...
* SEQUOIA RESIDENCE * 20 eenheden van nieuwbouwwoningen met elk een BQ. *Beschrijving* : 4 blokken met het label A, B, C en D. Elk blok heeft m...
Hebron Gardens Ibeju Lekki met Global C van O is de verkoop in een snel tempo. Dit landgoed is gelegen in Hebron Gardens KM42 Lekki Epe Expressway,...
Cod. 27471

Verkoop Andere (Grond), Nigeria, Lagos, Lagos Island, Ibeju Lekki

1,746.24EUR
Verkoop
Andere (Grond)

400 m²
Hebron Gardens Ibeju Lekki met Global C van O is de verkoop in een snel tempo. Dit landgoed is gelegen in Hebron Gardens KM42 Lekki Epe Expressway,...
Cod. 17452

Verkoop Villa, Nigeria, Abuja, Abuja, DADA PROPERTIES LTD, plot 144, korhogo close,off monrovia street, Aminu Kano Crescent, Wuse 2,Abuja,Nigeria

477,572.42EUR
Verkoop
Villa

4000 m²
7 slaapkamer villa met 4 zitten kamers en een penthouse, een zwembad en syudy, een fitnessruimte en een lift ook op 4000square meter grond met certifi...
UNAVAILABLE
Cod. 15168

Verkoop Andere (Residentieel), Nigeria, Lagos, Lagos, Alpha Beach Road, Lekki - Lagos State Nigeria.

187,097.51EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

3292.320 m²
Lekki Sand Resort is een 30-slaapkamer, resort complex op een totale oppervlakte van het strand 3292.32sqm.It is gelegen langs de Alpha Beach Road, la...
UNAVAILABLE
Cod. 6630

Verkoop Hotel, Nigeria, Enugu, Enugu, G.R.

1,383,763.84EUR
Verkoop
Hotel

2000 m²
Een 33 kamer prachtig ontworpen en gebouwde hotel complex op een terrein van meer dan 2000sqm in het hart van de GRA
UNAVAILABLE
1 / 2
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB